Ukeskurs

Trenger du og hesten din inspirasjon, en boost i treningen eller hjelp til å løse problemer? 

På ukeskursene får du 5 dager intensiv undervisning. Kursene legges opp individuelt så du kan jobbe med akkurat det du ønsker. Du får to leksjoner om dagen enten alene eller i grupper avhengig av hva som er mest nyttig for deg. 

 

 

Voksen kurs (onsdag 19 -søndag 23 juni): to leksjoner og en økt teori hver dag.

 

Påmelding

Familie kurs 

Onsdag 26 til søndag 30 juni FULT

Onsdag 3 til søndag 7 juli

Disse kursene er lagt opp for både voksne og barn. Øktene legges opp som enkelt leksjoner på 30 minutter eller gruppe økter. Målet er at voksne skal kunne ha spennende undervisning (om det trengs legger vi opp til aktiviteter så foreldre kan ha uforstyrret leksjon). Disse kursene varierer det gjennom uka om vi har teori eller andre aktiviteter. 

 

Påmelding

Hva kan du jobbe med på timene dine? 

Du velger selv om du vil ri, longere, jobbe med løs hest, lange tøyler, markarbeid, unghest trening, hjelp med atferdsproblemer, miljø trening, klikker trening eller annet. Vi legger opp så dere får en god opplevelse på reise om dere trenger det. 

Uansett hva du jobber med så passer vi på å legge opp treningen så hesten trives og syns det er morro. Fra bakken er mye av fokuset på hvordan du kan bruke kroppsspråk og speiling i treningen, og fra ryggen hvordan du kan bruke setet riktig. Hele veien fokuserer vi på sunt bevegelsesmønster og at hesten trives med treningen. 

Du kan booke hestemassasje behandlinger i løpet av uka om du ønsker det. 

Praktisk informasjon

Adresse: Trøsbergvegen 196, 2218 Lundesæter

Plan for uka: De fleste kommer dagen før kurset starter men du kan også komme på morgenen første dag. Når alle er samlet starter vi kurset med å gå gjennom hva dere vil trene på og andre ønsker før vi legger opp resten av uka. 

Overnatting hest: Hestene får tilgang på paddock. Du har med høy eller kan kjøpe her. 

Overnatting menneske: Overnatting i felles rom er inkludert i ukeskurs prisen. Det er også mulig å ha med camping vogn eller telt om du ønsker å bo alene, uansett har du tilgang på bad og kjøkken. 

Mat: Du velger om du vil lage selv, være med på felles (blir ca 1 middag på hver også tar man med en del pålegg. Vi lager hjemmelaget brød/ rundstykker) eller betale for mat (2000). Det tar ca. 30 minutter og kjøre til Kongsvinger, litt over 20 minutter til Roverud med Kivi butikk og  25 til Skarstad som er veldig god gårdsbutikk med ferske grønsaker.

Hund: Det er mulighet til å ha med hund, men det må avtales på forhånd og tas hensyn til gamlemor her som syns andre hunder er skummelt så vi må planlegge litt når de er ute etc.  

Påmelding

Pris.6500,-

Inkluderer 2 leksjoner per dag og overnatting. Overnatting hest eller lån av hest.